UNF Medicin og Medicinsk Teknologi Camp 2018

Frygt ej, hjælp på vej !

- af Søren Beck d. 24. maj 2018

Nåede du ikke at lave en ansøgning til UNF Medicin og Medicinsk Teknologi Camp? Ser du nu, at tilmeldingsfristen var d. 15. maj? Heldet er med dig! For vi har udskudt ansøgningsfristen lidt endnu!

I år holder Medicin og Medicinsk Teknologi Camp, samt en række andre camps, åbent for tilmelding i længere tid, så flere kan nå at ansøge og flere pladser kan blive udfyldt. Skynd dig at sende en ansøgning hurtigst muligt, hvis du vil med.

Når du ansøger, vil du skulle svare på en række spørgsmål. Spørgsmålene er til for, at vi kan være sikre på, at vi får interesserede og engagerede deltagere. Man behøver hverken være den klogeste i klassen, eller have kendskab til Musculus Sternocleidomastoideus og alle de lækre kranienerver, i forvejen, for at ansøge. Vi lægger nemlig også stor vægt på det sociale, og at man er interesseret i at indgå i et fællesskab. Desuden er man velkommen til at benytte sig af alle hjælpemidler, for at besvare spørgsmålene. Tøv derfor ikke med at google løs! og spørg den kloge onkel. Så længe du viser interesse, vil vi med glæde modtage din ansøgning! Naturvidenskab for alle!

Vi håber, at vi ses til sommer.